Portakal marmelatı, ev yapımı reçete



Lezzetli bir ev yapımı portakal Kredi hesaplama  marmelatı hazırlamaya cesaretin var mı? Hayal ettiğinden daha kolay ve sonuç sadece muhteşem.
Portakal reçeli
Gerçekten iyi bir portakal marmelatı elde etmek için hayati önem taşıyan şey, onu çok kaliteli bir meyve ile hazırlamaktır. En iyi portakalları seçmek en iyi reçelleri elde etmemize yardımcı olacaktır.
Biz, tatlı veya acı portakal biz nihai ürün amargue basitçe tatlar küçük kontrastı fark anlamına gelmez acı portakal reçeli, hazırlamak için seçmiş bu sefer marmelat hazırlayabilirsiniz.
Ev yapımı portakal marmelat tarifi
maddeler:
12 acı portakal
2 limon
2 kilo ve 250 gr şeker.
6 büyük bardak su
Portakal marmelatı nasıl yapılır
portakal marmelat portakal yıkama ve onları su 4 bardak ile büyük bir tencerede bir saat pişirin yapmaya başladı yapmak için.
Portakallar yumuşayınca, onları sudan çıkarırız ve ikiye böleriz. Suyu yemek pişirmek için ayırırız.
20 dakika kaynatmak için iki bardak Kredi hesaplama  su ile başka bir tencerede, kısık ateşte, hamur ve pips.
Portakalın derisini ince şeritler halinde keserken.
Portakalların kaynatıldığı suyun içinde, portakalın, şekerin, limonun suyunun ve posa suyunun ve daha önce dökülen tohumların cildini aldık.
Düşük ısıda tutun ve şeker çözülene kadar bir tahta kaşıkla karıştırın.
Bir kaynamaya getirin ve turuncu marmelat noktasında oluncaya kadar yaklaşık 25 dakika kaynatın.
Denemek için, tencereyi sıcağından çıkarın ve bir tencereye reçel bir kaşık koyun ve soğumaya bırakın. Ayarlanmışsa, marmelatın kalan kısmını önceden ısıtılmış olan cam kavanozlara dökün.
Mühürlemek için parafinli balmumu Kredi hesaplama  ısıtın ve marmelatın üzerine dökün. Soğuduktan sonra sertleşir ve mühürlenir. İlgili fişleri takın.
Bizim tavsiyemiz
Portakal marmelatı, acı portakallarla veya normal olanlarla (acı olanları bulamazsak) yapılabilir.
Bir koruma olarak su banyosunu da seçebiliriz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Portal Venöz Sistemi Nedir?

Kronik nedir?

Popliteus nedir?