Portakal marmelatı, ev yapımı reçete
Lezzetli bir ev yapımı
portakal Kredi hesaplama marmelatı
hazırlamaya cesaretin var mı? Hayal ettiğinden daha kolay ve sonuç sadece
muhteşem.
Portakal reçeli
Gerçekten iyi bir portakal
marmelatı elde etmek için hayati önem taşıyan şey, onu çok kaliteli bir meyve
ile hazırlamaktır. En iyi portakalları seçmek en iyi reçelleri elde etmemize
yardımcı olacaktır.
Biz, tatlı veya acı portakal
biz nihai ürün amargue basitçe tatlar küçük kontrastı fark anlamına gelmez acı
portakal reçeli, hazırlamak için seçmiş bu sefer marmelat hazırlayabilirsiniz.
Ev yapımı portakal marmelat
tarifi
maddeler:
12 acı portakal
2 limon
2 kilo ve 250 gr şeker.
6 büyük bardak su
Portakal marmelatı nasıl
yapılır
portakal marmelat portakal
yıkama ve onları su 4 bardak ile büyük bir tencerede bir saat pişirin yapmaya
başladı yapmak için.
Portakallar yumuşayınca,
onları sudan çıkarırız ve ikiye böleriz. Suyu yemek pişirmek için ayırırız.
20 dakika kaynatmak için iki
bardak Kredi hesaplama su
ile başka bir tencerede, kısık ateşte, hamur ve pips.
Portakalın derisini ince
şeritler halinde keserken.
Portakalların kaynatıldığı
suyun içinde, portakalın, şekerin, limonun suyunun ve posa suyunun ve daha önce
dökülen tohumların cildini aldık.
Düşük ısıda tutun ve şeker
çözülene kadar bir tahta kaşıkla karıştırın.
Bir kaynamaya getirin ve
turuncu marmelat noktasında oluncaya kadar yaklaşık 25 dakika kaynatın.
Denemek için, tencereyi
sıcağından çıkarın ve bir tencereye reçel bir kaşık koyun ve soğumaya bırakın.
Ayarlanmışsa, marmelatın kalan kısmını önceden ısıtılmış olan cam kavanozlara
dökün.
Mühürlemek için parafinli
balmumu Kredi hesaplama ısıtın
ve marmelatın üzerine dökün. Soğuduktan sonra sertleşir ve mühürlenir. İlgili
fişleri takın.
Bizim tavsiyemiz
Portakal marmelatı, acı
portakallarla veya normal olanlarla (acı olanları bulamazsak) yapılabilir.
Bir koruma olarak su
banyosunu da seçebiliriz.
Yorumlar
Yorum Gönder