Süt ile Fas tarifi



Morocho con leche'nin tarifi, morocho diye Kredi hesaplama bilinen beyaz bir mısır çeşidi ile hazırlanmış tipik bir Ekvador tarifidir.
Moroco con leche
Ekvador'da herhangi bir sokak yemekhanesinde bulunabilecek çok tipik bir tatlı yemektir.
Çeşitli morocho ve süt ile mısır ile hazırlanır ve sıcak veya soğuk alınabilir, verilen kalınlık da her birinin tadına bağlıdır.
Tercihlerimize göre kuru üzüm, karanfil, vb. İle sütlü puding tarifi ekleyebiliriz.
İnek sütü içmeyenler bu tarifi her çeşit sebze içeceği ile hazırlayabilirler: soya, yulaf, badem veya pirinç.
Morocho con leche'nin malzemeleri (4 kişilik)
350 gr iyi doğranmış morocho.
1 litre ve ½ süt.
100 g şeker veya panela.
2 orta boy tarçın çubuğu.
Morocho con leche'nin tarifi
Geleneksel yol: morocho'yu gece boyunca beklettikten sonra kaynatırız, süzeriz ve çok incedir. Bir kez toprağa bıraktıktan sonra, bir Kredi hesaplama kaç saatliğine ıslanacağız, sadece en iyilerle kalmayı yeğleriz.
Diğer seçenekler: doğrudan morocho öğütmek ve gece boyunca emmek için bırakın. Sabah suşu. Düşük ısıda bir saat boyunca süt ve tarçın çubuğu ile doğrudan kaynatın.
Yaklaşık 30 dakika boyunca suyla kaynatılan, kenara koyduğu en kalın kısımları da ekleyen biri var. Başka otuz dakika pişirin ve süt, şeker veya esmer şeker ve tarçın tozu ekleyin.
Geleneksel yöntemi seçersek morochoyu doğrudan sütte pişirirsek, şekeri ekleyip, servis yapmadan önce tarçın serpin.
Sütlaç elde etmek için önemli olan şey, sevdiğimiz dokuyu elde etmek için kaynatmaktır. Çok kalın olsaydık, soğumaya bırakın.
Bizim tavsiyemiz
Tencereye yapışmasını önlemek için sütü sütle Kredi hesaplama karıştırmaya devam etmek önemlidir.
Tadını zenginleştirecek küçük bir tarçın tozuyla servis yapabiliriz

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Portal Venöz Sistemi Nedir?

Kronik nedir?

Porta Hepatis Nedir?